Hér kan du løfte tunge vægte Altid en fysioterapeut bag træningsprogrammet

Tommy Thomsen
Indgangen til Benefit ved Rutebilstationen Foto: Tommy Thomsen
4. oktober 2016 08:00 - Opdateret 4. oktober 2016 13:16

Benefit ligger i en bygning, hvor der tidligere blev transporteret breve og pakker, kan man nu komme ind og løfte tunge vægte og træne sig i form.

Det er en privat virksomhed, der tilbyder et fuldt funktionsdygtigt træningscenter, bestående af løbebånd, crosstrainer, romaskine, motionscykel, vægte, vægtstænger, styrketræningsmaskiner samt 2 sale til holdtræning.

Centeret adskiller sig fra flere andre ved, at der altid står en fysioterapeut bag ethvert træningsprogram, hvorfor ikke unaturlig faglighed og tryghed prioriteres højt.

I BeneFiT er der hold til senior gymnastik, stram op, styrk din ryg, efterfødsel, supertræning-elitehold, skihold, fysio-pilates, puls-styrke, stimulastik, slankehold og golfhold.

Lokalet, der blev indrettet som motionscenter for to år siden, bruges også som supplement til det større genoptræningscenter i hovedbygningen.

Ud over kunderne i fysioterapien besøges centret af ca. 200 personer årligt.

- Vores fysioterapeuter er også tilknyttet I.F. Skjolds Danmarks-seriehold, hvor de giver råd til forebyggelse af skader og hjælper med at komme hurtigt over en skade, hvis uheldet er ude, fortæller indehaver Kenneth Madsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...