Hér kan du løfte tunge vægte Altid en fysioterapeut bag træningsprogrammet

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ejer, Kenneth Madsen, ved nogle af træningsmaskinerne. Foto: Tommy Thomsen

Benefit ligger i en bygning, hvor der tidligere blev transporteret breve og pakker, kan man nu komme ind og løfte tunge vægte og træne sig i form.

Det er en privat virksomhed, der tilbyder et fuldt funktionsdygtigt træningscenter, bestående af løbebånd, crosstrainer, romaskine, motionscykel, vægte, vægtstænger, styrketræningsmaskiner samt 2 sale til holdtræning.

Centeret adskiller sig fra flere andre ved, at der altid står en fysioterapeut bag ethvert træningsprogram, hvorfor ikke unaturlig faglighed og tryghed prioriteres højt.

I BeneFiT er der hold til senior gymnastik, stram op, styrk din ryg, efterfødsel, supertræning-elitehold, skihold, fysio-pilates, puls-styrke, stimulastik, slankehold og golfhold.

Lokalet, der blev indrettet som motionscenter for to år siden, bruges også som supplement til det større genoptræningscenter i hovedbygningen.

Ud over kunderne i fysioterapien besøges centret af ca. 200 personer årligt.

- Vores fysioterapeuter er også tilknyttet I.F. Skjolds Danmarks-seriehold, hvor de giver råd til forebyggelse af skader og hjælper med at komme hurtigt over en skade, hvis uheldet er ude, fortæller indehaver Kenneth Madsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst