Håb om politisk vilje

Byrådspolitikerne skal mandag se på ny lokalplan

For snart to år siden var tegninger og støjberegninger for motocrossbanen ved Thisted Lufthavn klar, men siden er tiden gået med klager og sagsbehandling hos Natur- og Miljøklagenævnet. Nu står måske en ny periode med stilstand foran Søren Villadsen og Thy Motocross Klub, mens en lokalplan behandles og måske også sendes til nævnet. Arkivfoto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

For snart to år siden var tegninger og støjberegninger for motocrossbanen ved Thisted Lufthavn klar, men siden er tiden gået med klager og sagsbehandling hos Natur- og Miljøklagenævnet. Nu står måske en ny periode med stilstand foran Søren Villadsen og Thy Motocross Klub, mens en lokalplan behandles og måske også sendes til nævnet. Arkivfoto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

BJERRE:Efter Natur- og Miljøklagenævnet vendte tommelfingeren ned for det projekt, som skulle betyde en kommende motocrossbane lige nord for Thisted Lufthavn, skal Thisted Kommune nu se på projektets fremtid.

Teknik- og miljøudvalget skal på deres møde mandag blandt andet vurdere hvem, der skal stå for den økonomiske del af en eventuel ny lokalplan for den del af området, der ikke er omfattet af de eksisterende.

For initiativtager og formand for Thy Motocross Klub, Søren Villadsen, er den beslutning tæt på at være knald eller fald for projektet.

- Jeg håber, at politikerne kan se at projektet på længere sigt vil blive en indtægt for kommunen, siger han og forklarer, at han har lagt en del penge af egen lomme ud til det materiale, som ligger til grund.

Og så frygter han, at de tilskudspenge, som er blevet bevilget af LAG til baneprojektet, risikerer at forsvinde, hvis ikke der sættes et arbejde i gang med en ny lokalplan.

- Det er frustrerende at stå med et næsten færdigt projekt og se, at nu risikerer vi, at det smuldrer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.