EMNER

Håbet er Yellow

Kok Lars Jeppesen har kastet sin kærlighed på det konkursramte hotel på Øland. Han tror på et koncept, der er lokalt forankret, og han blæser på dommedagsprofetierne.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der skal være plads til både fornemme gourmetmiddage og suppe, steg & is-arrangementer.

- Hver dag tager det længere tid at komme på arbejde. Jeg skal jo nå at hilse på en masse mennesker på vejen. Det er ret hyggeligt, fortæller Lars Jeppesen, da han byder velkommen i det retlinede og moderne Yellow Hotel på Øland. Og netop nærområdet og de lokale mennesker spiller en vigtig rolle for hotellets comeback. - Jeg kører fra Aalborg en time før, jeg møder, og så plukker jeg råvarer hele vejen herop, fortæller kokken entusiastisk. Afslappet æstetik Lars Jeppesen bruger blandt andet morgenhøsten til at give traditionelle retter et lokalt og kreativt tvist. Eksempelvis serverer han stegt flæsk med krydderurtesauce og rejecocktail med brændenældebrød. - Det er ikke sikkert, Maren i Kæret skal have at vide med det samme, at der er andre råvarer end de sædvanlige i. Men jeg vil garantere for, at hun vil elske det, når hun smager, siger han. Lars Jeppesen mener ikke, konceptforvirring vil blive et problem i forhold til at blande det moderne og det gammeldags, det fornemme og det jordnære. Læs mere i NORDJYSKE lørdag.