Håndbold-ikon i spidsen for Team Aabybro

Rikke Nielsen tilknyttes holdfællesskabet. Hun skal være med både på og uden for banen

Den tidligere landsholdsprofil, Rikke Nielsen, skal medvirke til at styrke elitehåndbolden i området.Arkivfoto: Grete Dahl

Den tidligere landsholdsprofil, Rikke Nielsen, skal medvirke til at styrke elitehåndbolden i området.Arkivfoto: Grete Dahl

AABYBRO:Projektet, elitehåndbolden i Aalborgområdet er etableringen af et nyt håndboldfællesskab, der i den kommende sæson spiller under navnet Team Aabybro. Med etableringen af holdfællesskabet skabes der muligheder for at kunne holde flere af de bedste spillere ”hjemme”.

Sigtet er rettet ind mod 1. division, og tager udgangspunkt i Aabybro HK’s 2. divisionshold. Dette hold var i den forgangne sæson snublende nær en oprykning til landets næstbedste række, og skulle have rigtigt gode muligheder for at gentage denne bedrift og måske endda lægge den lille smule på, som kræves for at en oprykning skal blive en realitet. Bag projektet står de tre klubber Visse IF, Dronninglund IF og Aabybro HK.

Det mangeårige lokale håndbold-ikon Rikke Nielsen slutter op om projektet og har iført sig arbejdstøjet med henblik på at give en hånd med ved opnåelsen af de opstillede mål.

- Med sin enorme erfaring fra højeste niveau, vil hun kunne bidrage med rigtigt meget på det sportslige plan ligesom hun vil kunne coache spillerne såvel enkeltvis som holdvis, siger Bjarne Christiansen fra håndboldsamarbejdet..

Samtidigt vil den ”hjemvendte” håndboldstjerne give en hånd med i det opsøgende sponsorarbejde.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.