Håndbolddirektør: En dyr turnering

Aalborg Håndbold scorer ikke kassen på deltagelse i EHF Cuppen

Jan Larsen ved, at deltagelse i EHF Cuppen kommer til at koste penge for Aalborg Håndbold. Arkivfoto: Torben Hansen

Jan Larsen ved, at deltagelse i EHF Cuppen kommer til at koste penge for Aalborg Håndbold. Arkivfoto: Torben Hansen

AALBORG:Det er herrehåndboldens næststørste europæiske klubturnering, som Aalborg Håndbold lørdag træder ind i, når de tager imod schweiziske St. Gallen i EHF Cuppen.

Men selvom europæisk deltagelse er et af målene hver eneste sæson i Aalborg Håndbold, så kommer det ikke til at være en økonomisk lukrativ fornøjelse for klubben.

- Sportsligt er det selvfølgelig godt, at der også er kommet et gruppespil i EHF Cuppen i år, men økonomisk er det altså en meget dyr turnering at være med i, og det kommer til at koste på bundlinjen. Så meget, at vi også skal til at flytte rundt på nogle ting, så vi kan få det hele til at gå op. Selvfølgelig hjælper gruppespillet en smule også på det økonomiske, men det kommer til at koste penge, siger direktør Jan Larsen.

Der spilles om 16 pladser i et gruppespil, og det er absolut ambitionen for Aalborg Håndbold at komme videre mod schweizerne.

- Det er jo ikke mere end 14 dage siden, at de besejrede netop Kadetten, så vi må gå ud fra, at der er tale om et hold på cirka samme niveau. De har hentet en del nye spillere ind og står blandt andet meget stærkt på målmandsposten. Så det bliver absolut ikke to nemme kampe, men jeg vil alligevel vurdere, at vi står med en lille fordel over de to kampe, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.