Håndboldekspert: Mads Larsen VM-klar

Jyllands-Postens Dan Philipsen tror på Aalborg-deltagelse ved VM

Mads Mensah Larsen lægger an til skud i lørdagens kamp mod Montenegro i Gigantium.

Foto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Mads Mensah Larsen lægger an til skud i lørdagens kamp mod Montenegro i Gigantium. Foto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

AARHUS:Mads Mensah Larsen klarer cuttet og bliver senere i dag udtaget til VM. Det spår Jyllands-Postens anerkendte håndboldreporter Dan Philipsen - ikke mindst efter at have overværet Danmarks firenationersturnering på hjemlig grund i den netop afblæste weekend.

Her var der lagt op til et trekantsdrama om den sidste VM-plads mellem Morten Olsen, Kasper Irming og Mads Mensah Larsen. Og Aalborg-spilleren ser nu til at få den sidste VM-billet, skønner Philipsen.

- Begge spillere (Morten Olsen og Kasper Irming) har skuffet fælt i fredagens og lørdagens kampe, om end de heller ikke fik lang tid til at bevise sig i. Der ærgerlige i duellen mellem Olsen, Irming og Mads Larsen har været, at sidstnævnte ikke spillede sig på VM-holdet. Det var mere de to andre, der spillede sig af. Mads Larsen får sin slutrundedebut, fordi han i det mindste mødte frem med den energi, som Olsen og Irming aldrig viste. Læg dertil, at Mads Larsen - i modsætning til de to andre - kan dække op. Det blev også et vigtigt parameter for Ulrik Wilbek, noterer Dan Philipsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.