Håndboldfans samlet i en enkelt klub

Fanklubben Foxtails er nedlagt, og i stedet satses der på The Pirates

VH-direktør Jan Hansen er stolt over, at den nu tidligere fanklub Foxtails betaler klubbens transporter til en pokalkamp i Nykøbing Falster.Foto: Niels Meredin <i>Pressefotograf Niels B. Meredin</i>

VH-direktør Jan Hansen er stolt over, at den nu tidligere fanklub Foxtails betaler klubbens transporter til en pokalkamp i Nykøbing Falster.Foto: Niels Meredin Pressefotograf Niels B. Meredin

FREDERIKSHAVN:Efter i mange år at have støttet håndbolden i Frederikshavn, valgte fanklubben Foxtails på en generalforsamling forleden at nedlægge foreningen.

Samtidig valgte man imidlertid at indtræde i den nye fanklub ”The Pirates”, som blev lanceret for to måneder siden i forbindelse med kvalifikationsspillet i Vendsyssel Håndbold.

Betaler bus til pokalkamp

I forbindelse med nedlukningen af Foxtails, blev man enige om, at et overskydende beløb på 16.200 kroner bliver brugt til at betale bussen til Vendsyssel Håndbolds kommende pokalkamp på udebane mod Nykøbing Falster, så VH ikke får omkostninger med transporten.

- Vi er utroligt stolte og beærede over, at fanklubben vælger at betale bussen til Nykøbing, men også at de selv er med til at fylde folk på bussen, så vi får opbakning med på denne lange tur, siger VH-direktør Jan Hansen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Skudepisode i Aalborg: Tyder på internt opgør i det kriminelle miljø
Luk