Håndboldherrer kan få rigtig revanche for EM-finalen

Frankrig har alle stjernerne med, når Danmark får mulighed for EM-revanche ved Golden League-stævnet.

De danske håndboldherrer får i den grad mulighed for at rejse sig oven på det ydmygende 32-41-nederlag til Frankrig i EM-finalen i Herning.

Den 6. april møder Danmark franskmændene i Aarhus i den sidste kamp ved Golden League-stævnet.

Ikke alene stiller Danmark i næsten samme opstilling, som holdet gjorde i finalen for små to måneder siden, Frankrig kommer også til Golden League med sit absolut stærkeste mandskab. Det meddeler Dansk Håndbold Forbund (DHF) torsdag.

Og Ulrik Wilbek, der stopper som landstræner efter opgøret mod Frankrig, glæder sig over, at den franske træner tager kampen alvorligt.

- Det er dejligt, at franskmændene kommer med alle deres stærkeste spillere, siger Wilbek til DHF's hjemmeside.

- Man kunne måske godt have forestillet sig, at de ville have sparet spillere som Nikola Karabatic, Jerome Fernandez, Thierry Omeyer, Luc Abalo og Daniel Narcisse for i stedet at prøve nogle nye kræfter.

- Men de stiller i absolut stærkeste opstilling, så det kan kun blive en oplevelse for det danske publikum i alle tre kampe ved Golden League.

Også Norge og Slovenien stiller med deres topspillere til den tredje og sidste afdeling af sæsonens Golden League.

Det er stadig muligt at sikre sig billet til kampen mod Norge i Aalborg den 4. april, mens kampen mod Slovenien i Horsens dagen før og EM-revanchen mod Frankrig i Aarhus er udsolgt.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.