Håndboldklubber udvider samarbejde

Aalborg Håndbold og TVH udveksler spillere

Søren Olsson
Lars Jacobsen (til højre) skal træne med Aalborg Håndbold i denne sæson. Foto: Scanpix
Håndbold 17. juni 2012 10:33 - Opdateret 17. juni 2012 23:10

AALBORG: I den forgangne sæson havde 1. divisionsklubben Team Vesthimmerland stor gavn af, at man kunne leje to spillere i Aalborg Håndbold, og både playmaker Rasmus Carlsen og stregspiller René Antonsen var store medvirkende faktorer i, at klubben reddede livet i landets næstbedste håndboldrække, da man besejrede Tønder i nedrykningskampen.

Også i den kommende sæson får Team Vesthimmerland lov til at benytte sig af to spillere fra Aalborg Håndbold - Rene Antonsen tager turen sydpå igen, og han får følgeskab af målmanden Rasmus Bech, der efter at have trænet et år med seniortruppen har fået kontrakt hos Aalborg Håndbold.
Men samarbejdet udvides også, i det Team Vesthimmerland målfarlige højre back Lars Jacobsen samt fløjspilleren Alex Jørgensen i den kommende sæson skal tage turen ind til Aalborg et par gange om ugen for at træne med Aalborg Håndbold.
- Jeg glæder mig rigtig meget til at få prøvet mig selv af, og jeg håber at det efter en sæson har været med til at løfte mit niveau et enkelt hak eller to. Men hvor meget, der skal til for at jeg kan spille med til træningen er jo en af de ting, jeg skal ind til Aalborg og finde ud af. Det bliver spændende, siger Lars Jacobsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...