Håndboldlandstræner glæder sig over mange danske mål

Danmark scorede mange mål i let kamp mod Tunesien. Det glæder landstræner Klavs Bruun Jørgensen.

Danmarks håndboldkvinder spillede en koncentreret kamp med fuld fokus på opgaven, da Tunesien fredag aften blev besejret med 33-15 i Gijon i Spanien.

I den tyndt besatte hal i Gijon, hvor Spanien og Angola skulle spille senere på aftenen, var danskerne klasser bedre end Tunesien.

5-0 efter få minutter blev til 14-6 ved pausen. Og danskerne slækkede heller ikke på tempoet efter pausen, selv om mange spillere blev prøvet af.

Det glæder landstræner Klavs Bruun Jørgensen.

- Vi blev ved med at være koncentrerede. Vi holdt fast hele vejen. Og så glæder det mig, at vi scorede mange mål, for det har været et problem og et tema for os tidligere i optakten. Det var det bestemt ikke i dag, siger landstræneren.

Klavs Bruun Jørgensen og assistenttræner Søren Herskind valgte at lade Louise Burgaard sidde over og i stedet få behandling, selv om hun oprindeligt var omklædt. Alligevel maner landstræneren til besindighed.

- Jeg er ikke bekymret for Louise. Hun har et springerknæ. Det vidste vi godt. Jeg håber på at bruge hende i en af kampene hernede, og jeg er ikke bange for hendes tilstand, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Danskerne har tidligere haft langt større problemer med Tunesien, men fredag var der klasseforskel. Det skulle der også gerne være, når de danske VM-værter møder dem ved VM, som begynder om otte dage.

- Vi skal vinde sikkert igen, siger Klavs Bruun Jørgensen og får opbakning fra landsholdsspiller Line Jørgensen.

- Det var bestemt ikke den sværeste kamp, vi har spillet.

Line Jørgensen erkender, at Danmark missede lidt værdifuld træning af forsvaret, da Rikke Skov fik rødt kort før pausen, men så var det heller ikke værre.

- Det betyder ikke det helt store. Vi ved, hvad Rikke kan, og hun er en vigtig spiller for os, men så fik vi prøvet andre ting. Der var godt nok nogle tynde kendelser, konstaterer den rutinerede spiller.

Danmark møder Angola lørdag og værterne fra Spanien søndag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.