Håndbold

Håndboldmænd fejrer sjælden fridag med boblebad og sauna

Spillerne har fået hele mandagen fri, men der er ikke mange adspredelsesmuligheder i nærheden af EM-lejren.

Håndboldlandsholdet bor i landlige omgivelser 30 kilometer fra kampbyen Varazdin. Foto: Scanpix/Liselotte Sabroe

Håndboldlandsholdet bor i landlige omgivelser 30 kilometer fra kampbyen Varazdin. Foto: Scanpix/Liselotte Sabroe

Der er klipklappere, morgenhår og tilbagelænede attituder på håndboldlandsholdets spillerhotel dagen efter den hårde EM-kamp mod Tyskland ved EM.

Det er ikke kun den vigtige sejr, der har fremkaldt den afslappede stemning på hotellet 30 kilometer fra kampbyen Varazdin, men også det faktum, at landstræner Nikolaj Jacobsen har bevilget sit hold en sjælden fridag.

Bortset fra et møde med det danske pressekorps er der ingenting på programmet. Ser man bort fra den dag, holdet brugte på at rejse til Kroatien, er det første gang siden nytår, at spillerne ikke rører en håndbold.

- Det er eddermaneme rart, siger målmand Jannick Green.

Det danske hold har to kampfri dage inden kampen mod Makedonien, og derfor kan spillerne gøre, hvad der passer dem, inden hverdagen melder sig igen tirsdag.

Men mange aktivitetsmuligheder er der ikke i den lille flække Sveti Martin na Muri, der ligger langt ude af snoede småveje og er omkranset af vinmarker.

Derfor kommer fridagen i store træk til at foregå på hotellet, der har været holdets base siden ankomsten til Kroatien for to uger siden.

- Jeg tror, jeg skal ned i styrkerummet for at holde kroppen en lille smule ved lige. Det er den eneste chance, vi rigtig har for det, siger Jannick Green.

- Vi har sauna og spabad her på hotellet, og det kunne godt være, vi skulle udnytte det. Derudover så har vi kortspil og et hyggerum her på hotellet, og der bliver også sendt håndbold i tv, så vi kan få vores håndbolddosis dækket.

- Kan vi finde et sted at spise, kan det godt være, at vi skal se noget andet end hotelbuffeten, men der er vist ikke så mange muligheder her i området, siger han med et grin.

Også René Toft Hansen skal bruge en del af dagen på en tur i vandet.

- Jeg skal vist slappe af på mit værelse og snakke med dem derhjemme. Senere skal jeg nok også sidde lidt i boblebadet og få musklerne løsnet lidt op.

- Når vi nu har en ekstra hviledag, kan vi udnytte den til at benytte wellnessrummet. Det vil jeg helst ikke dagen før en kamp, siger forsvarsstyrmanden.

Det danske hold spiller sidste mellemrundekamp onsdag klokken 18.15 mod Makedonien.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst