Håndboldmester forfremmer assistenttræner

Stefan Madsen går til sommer fra at være assistenttræner til cheftræner i Aalborg Håndbold.

Jesper Meinby og de øvrige Aalborg-spillere får et velkendt ansigt som cheftræner i næste sæson. Foto: Scanpix/Henning Bagger

Jesper Meinby og de øvrige Aalborg-spillere får et velkendt ansigt som cheftræner i næste sæson. Foto: Scanpix/Henning Bagger

De forsvarende danske mestre i håndbold på herresiden, Aalborg Håndbold, har mandag præsenteret assistenttræner Stefan Madsen som cheftræner fra den kommende sæson.

Hans kontrakt som cheftræner løber i to år.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Forfremmelsen af den nuværende assistenttræner sker, fordi Aron Kristjánsson af private årsager flytter hjem til Island efter sæsonen, selv om hans kontrakt med nordjyderne egentlig løb til sommeren 2019.

- Det er den helt rigtige timing for Stefan i forhold til at overtage cheftrænerposten.

- Han har klubbens dna helt inde under huden og har tidligere vikarieret som cheftræner, hvilket han har gjort yderst tilfredsstillende, siger direktør Jan Larsen.

Fra næste sæson bliver det en anden islænding i skikkelse af Arnor Atlason, som bliver ny assistenttræner for Aalborg. I denne sæson er 33-årige Atlason spiller i klubben, men han stopper som aktiv til sommer.

- Arnor og jeg supplerer hinanden godt, og jeg er overbevist om, at vi sammen kan indfri ambitionerne, som vi har i fællesskab med klubben, siger den kommende cheftræner.

Aalborg Håndbold ligger nummer fem i 888 Ligaen og er godt på vej til at erobre en plads i slutspillet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.