Håndbold

Håndboldmestre indleder sæsonen med klar sejr

Aalborg Håndbold løb fra de nordsjællandske gæster i sæsonpremieren i herrernes håndboldliga.

Henrik Møllgaard og Aalborg Håndbold tog den ventede sejr i sæsonpremieren. Billedet her er fra Super Cup-kampen mod GOG tidligere på ugen.

Henrik Møllgaard og Aalborg Håndbold tog den ventede sejr i sæsonpremieren. Billedet her er fra Super Cup-kampen mod GOG tidligere på ugen.

AALBORG:Det danske mesterhold Aalborg Håndbold fortsætter den nye sæson, hvor man slap i den gamle.

Tirsdag vandt nordjyderne Super Cuppen, og fredag fik holdet en planmæssig start på Herre Håndbold Ligaen ved at besejre Nordsjælland Håndbold hjemme i Aalborg.

34-25 blev sejrscifrene i en kamp, hvor Aalborg tog kontrollen efter en nordsjællandsk 11-9-føring i første halvleg.

To scoringer af landsholdsspilleren Henrik Møllgaard bragte Aalborg op på 11-11, og kort efter bragte Mark Strandgaard hjemmeholdet foran med et kontramål.

Nordsjælland strittede dog fortsat imod og kom foran 16-15, men ved halvtid havde mestrene tilbageerobret føringen med 18-17.

Efter pausen fjernede Aalborg hurtigt al tvivl om udfaldet. Holdet vandt de første seks minutter med 5-1 og bragte sig dermed på 23-18.

Mod slutningen af kampen blev nordsjællænderne løbet over ende, og det endte med en klar favoritsejr til de regerende mestre.

Mere spænding var der i fredagens anden kamp i herreligaen, hvor Lemvig-Thyborøn havde besøg af Ribe-Esbjerg, der vandt 26-23.

Gæsterne fra det sydvestlige Jylland førte gennem det meste af første halvleg, men efter pausen tippede initiativet over til hjemmeholdet.

Midtvejs i halvlegen var Lemvig-Thyborøn pludselig foran med tre mål, og med mindre end fem minutter igen var stillingen 23-21.

Men så holdt hjemmeholdet helt op med at lave mål, og efter fem scoringer på stribe kunne Ribe-Esbjerg rejse hjem med de to point.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst