Brønderslev

Håndværkere ser mulighed i Norge

Norge er det store vækstmarked

Thomas Jensen ser muligheder i Norge. Arkivfoto

Thomas Jensen ser muligheder i Norge. Arkivfoto

BRØNDERSLEV:Brønderslev-håndværkere ser store muligheder i Norge. Erhvervschef Marianne Gade og erhvervskonsulent Rasmus Pedersen fra Brønderslev Erhverv & Turisme har været på en tur til Norge sammen med lokale håndværkere.

En af deltagerne er Thomas Jensen fra MJ-Byg i Brønderslev. Han håber på at turen til Norge vil gøre ham klogere på byggeopgaver i Norge og give ham forbindelser til potentielle samarbejdspartnere og kunder.

- Jeg håber, at turen vil give en smagsprøve på, hvad der skal til for at få byggeopgaver i Norge, siger Thomas Jensen. Det giver os muligheden for at snuse til flere forskellige opgave, ligesom jeg håber vi sammen fra Nordjylland kan være med til at løse opgaver i Norge.

Norge er et af de store vækstmarkeder i Europa og det ligger lige for de nordjyske virksomheder at finde kunder der næsten forstår vendelbomål.

- Potentialet gør det spændende for vores virksomheder. Vi kan mærke en meget stor interesse, med over 20 deltagere i vores morgenmøde om Norge og nu afsted på denne tur for hele Vendsyssel. Vi er glade for Hjørring Erhvervs initiativ. Norge er jo næsten et nærmarked og de er nogen gange lettere at tale med en Københavnerne, siger Marianne Gade fra Brønderslev Erhverv & Turisme

- Nærheden gør det mere overskueligt for virksomhederne at tage springet uden for landets grænser. Et hjemmemarked der ikke helt har fundet sine ben efter krisen og de høje lønninger i nabolandet gør det mere relevant.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.