Hård kamp om DM-titlen Sammenhold og super flot håndbold til efterskolernes DM

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Arena Nord var kampplads, da 24 håndboldhold fra efterskoler i hele landet torsdag og fredag dystede om DM-titlen. Det er 22. gang de danske mesterskaber i efterskolehåndbold løber af stablen og i år var det Stidsholt Idrætsefterskole, der var vært.

- Det har været to helt fantastiske dage, der har været afviklet i god ro og orden og med en fantastisk stemning, fortæller Tobias Holland, lærer på håndboldlinjen på Stidsholt.

Sammenholdet på en efterskole er stærkt. Smider man et dansk mesterskab oveni, bliver det endnu stærkere.

- Det summer jo af stemning, når man samler 600 efterskolelever under samme tag. Man kan mærke, de er vant til at være sammen.

Det har været et par hektiske dage, der har budt på hårdt arbejde. Både på og uden for banen. Eleverne fra Stidsholt har blandt andet sørget for live-opdateringer og uploadet video og fotos fra kampene på Facebook.

- Men det har været fedt. Det er fantastisk, man kan give eleverne et indblik i det enorme arbejde, det kræver at arrangere et stævne.

Der var hård kamp om DM-titlen. Hos pigerne vandt Sydøstsjællands Sportsefterskole med et straffekast efter slutfløjt og hos drengene kunne Sportsefterskolen SINE trække sig sejrrige ud af finaleopgøret efter forlænget spilletid. Stidsholt opnåede det bedste resultat nogensinde med en flot 10. plads hos drengene og en 6. plads hos pigerne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden