Hårdt møde i vente i kvindernes French Open-kvartfinale

Serena Williams og Svetlana Kuznetsova ser stærke ud i årets French Open.

Hårdt møde i vente i kvindernes French Open-kvartfinale

Serena Williams skulle kun bruge en time og 10 minutter på at besejre 15.-seedede Roberta Vinci fra Italien og sikre sig en plads i kvartfinalen i French Open.

Serena Williams vandt sin kamp nummer 28 i træk, da hun besejrede italieneren med 6-1 og 6-3.

Anderledes kamp til stregen kan den ellers aldeles suveræne amerikaner få i kvartfinalen. Her møder hun nemlig Svetlana Kuznetsova, som hun tidligere har tabt til på det franske grus.

Kuznetsova, som efter flere skadesproblemer er faldet til nummer 39 på verdensranglisten, vandt over den ottendeseedede tysker Angelique Kerber i tre sæt, 6-4, 4-6 og 6-3.

Da Svetlana Kuznetsova vandt French Open i 2009, havde hun besejret netop Serena Williams undervejs i kvartfinalen. Det skete efter en tæt kamp med 7-5 i tredje sæt.

Selv om Serena Williams virker bedre end alle andre for tiden, kan netop Kuznetsova måske give hende en god kamp.

I popularitet kan russeren ikke besejre Serena Williams i Paris. Amerikaneren fik jubelen frem på Roland Garros, da hun efter kampen svarede på spørgsmål på noget nær perfekt fransk med amerikansk accent.

- Det her var faktisk ingen let kamp, og jeg er meget glad for sejren, sagde hun blandt andet.

Tidligere på dagen blev spanieren David Ferrer den første mand til at nå kvartfinalen i årets turnering. Ferrer smadrede den hårdtservende sydafrikaner Kevin Anderson med 6-3, 6-1 og 6-1.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.