Hårdtslående hovednavn i Arena Nord

Rudy Markussen skal forsøge at bokse sig nærmere en titelkamp ved Nordic Fight Night i Frederikshavn

Rudy Markussen kommer i ringen i Arena Nord lørdag 16. marts, hvor han skal bokse hovedkamp.Privatfoto

Rudy Markussen kommer i ringen i Arena Nord lørdag 16. marts, hvor han skal bokse hovedkamp.Privatfoto

FREDERIKSHAVN:Rudy Markussen er det danske hovednavn i bokseringen, når Team Sauerland lørdag 16. marts for tredje gang står bag Nordic Fight Night i Arena Nord i Frederikshavn.

Den 35-årige Rudy Markussen med tilnavnet ”Hardhitter” har været professionel bokser siden 3. oktober 1997 og bokser i supermellemvægt. Han har en imponerende rekordliste på 38 sejre og blot tre nederlag hvoraf de 25 sejre er på knockout.

Han er tidligere EBU-mester og har bokset mod store navne som Sven Ottke og Danilo Haussler, begge kampe endda på deres hjemmebane.

I Arena Nord skal Rudy Markussen møde Luke Blackledge, der har 12 sejre og blot en enkelt uafgjort, og i juni sidste år stoppede han danske Mads Larsen.

Rudy Markussen har vundet fem af sine sidste seks kampe, og han brænder efter at revanchere Mads Larsen.

- Jeg så kampen mellem Blackledge og Larsen. Blackledge er en god dreng, siger Markussen.

- Men det er hvad han er, bare en talentfuld dreng, som vil få problemer, når han går i ringen mod mig. Jeg er overbevist om, at jeg vil slå ham ud.

Blackledge er begejstret for at vende tilbage til Danmark.

- Sejre over Larsen og Markussen kan bane vejen til toppen. Jeg agter at tage den rute, og efter at jeg besejrede Larsen, er Markussen den næste i rækken. Jeg ser frem til at gå i ringen i Frederikshavn.

Mening for begge boksere

- Markussen mod Blackledge er en spændende kamp, der giver en masse mening for dem begge, siger promotor Nisse Sauerland.

- Rudy har ingen tid at spilde, så han skal besejre den yderst talentfulde Blackledge, hvis han ønsker at kæmpe om en titel igen.

- Og så er vi begejstrede for at vende tilbage til Frederikshavn med et program fyldt med action. Atmosfæren i Arena Nord har været helt overvældende under vores to tidligere besøg, slutter Nisse Sauerland.

Det forventes, at programmet i Arena Nord 16. marts kommer til at indeholde 9-11 kampe.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.