Hårdtslående rocker fri for modbydelig sygdom

Bruce Dickinson fra Iron Maiden er kræftfri allerede tre måneder efter, han begyndte på kemoterapi.

Heavy metal-fans verden over kan nu ånde lettet op.

Iron Maiden-frontmanden, Bruce Dickinson, er nemlig blevet erklæret rask, efter han for tre måneder siden undergik kemoterapi for at komme af med en kræfttumor på tungen.

- Jeg vil gerne takke de fantastiske læger, som har behandlet mig i løbet af de sidste par måneder, og som er skyld i denne fantastiske udvikling, skriver rockstjernen på Iron Maidens hjemmeside.

I samme ombæring løfter den aldrende musiker også sløret for, hvor hårdt sygdomsforløbet har været for ham og hans familie.

- Faktisk har det på mange måder været hårdere for min familie end for mig. Og så vil jeg i øvrigt også gerne sende en hjertelig tak til alle vores fans for deres søde ord og tanker. Jeg prøvede hele tiden at tænke positivt, og støtten fra vores globale fanbase var virkelig med til at gøre det nemmere, forklarer Dickinson.

Selv om kræften er væk fra Iron Maiden-stjernens system, er det dog ikke ensbetydende med, at danske koncertgængere får ham at se lige foreløbig.

- På grund af Bruces sygdom kommer bandet ikke til at turnere eller give koncert før næste år. Vi ved, at vores fans forstår situationen, og at de ligesom os foretrækker at vente med at se koncerter, indtil Bruce er fuldstændig tilbage i sin gamle form, fortæller bandets manager Rod Smallwood.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.