Hårdttacklende vikinger buldrer videre i NFL

Efter sejr over New York Giants er Minnesota Vikings fortsat ubesejret i NFL-sæsonen som et af kun tre hold.

Ritzau
New York Giants v Minnesota Vikings Foto: Scanpix/Adam Bettcher
4. oktober 2016 08:39

Havde nogen på forhånd spået om, hvilke hold der efter fire runder af NFL-sæsonen ville være ubesejret, var Minnesota Vikings næppe et af dem.

Kort før sæsonstarten mistede holdet sin quarterback Teddy Bridgewater, der blev skadet, og man måtte i al hast bytte sig til Philadelphia Eagles' Sam Bradford.

Og i en af sæsonens første kampe blev Adrian Peterson, en af ligaens dygtigste runningbacks, knæskadet.

Det var da igen heller ikke angrebet, som dominerede natten til tirsdag dansk tid, da Minnesota vandt sæsonens fjerde kamp af fire mulige med en sejr på 24-10 over New York Giants.

Angrebet fungerer uden at være prangende, men forsvaret har til gengæld været fremragende, og det fik quarterback Eli Manning og resten af Giants-angrebet at føle senest.

Blandt andet bød Minnesota-forsvaret ind med to turnovers (erobrede bolde, red.), som blev vekslet til ti point - ud af holdets 24 point.

Gæsterne fra New York blev holdt på beskedne ti point, og i fire kampe har Minnesota Vikings kun tilladt modstanderne at score 50 point.

Det er bedst af alle hold i ligaen, som har spillet fire kampe.

New York Giants er noteret for to sejre og to nederlag i sæsonen efter kampen i Minnesota.

Super Bowl-mestrene Denver Broncos er som det eneste andet hold i ligaen også på fire sejre. Philadelphia Eagles er ligeledes ubesejret, men har kun spillet tre kampe.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...