Hårfint jubilæum i Grønnegade

Præcis i dag for et år siden åbnede Camilla F frisørsalon i Sæby

Frisør Camilla F. ved springvandet på Store Torv i Sæby - måske har stenhugger Sven Bovins ”Dreng i tanker” lyst til en klipning - eller en ekstension. Privatfoto.

Frisør Camilla F. ved springvandet på Store Torv i Sæby - måske har stenhugger Sven Bovins ”Dreng i tanker” lyst til en klipning - eller en ekstension. Privatfoto.

Så er det allerede et år siden, Camilla Fellov åbnede frisørsalon i Grønnegade i Sæby. Hun overtog oprindelig salonen den 1. juni efter Bodil Nielsen, der fortsatte i forretningen i hverdagen. I dag er arbejder, foruden Bodil, også Stine, Lisa samt den splinternye elev Amalie i Camilla F - mens Camilla selv træder til om mandagen - og tilbringer resten af arbejdsdagene i sin salon af samme navn i Frederikshavn. - Jeg må sige, at forventningerne til salonen er blevet indfriet og vi er blevet taget rigtig godt imod af publikum. Vi har bl.a. uindført det princip, at man nu også kan få håret ordnet uden forudgående tidsbestilling. Så du kan sagtens komme lige ind fra gaden g høre, om der er en tid - eller om der måske er en ledig tid sammen eftermiddag, fortæller Camilla Fellov. Sidste år har hendes elev, Kiri, klippet drenge og mænd til en særlig fordelagtig pris, og da øvelse gør mester fortsætter Kiri nu det gode tilbud til piger og damer. Camilla F synes, at salonen har en god kundekreds - i en by, hvor der ikke er mangel på frisørsaloner. Hun holder aldrig ferie lukket - og har kun lukket på de almindelige helligdage - for med 11 ansatte i to saloner er der personale at skifte med. - Hver frisør har jo sine personlige specialer - også internt i salonerne. Og hvor jeg nok er mere til det sprælske og lidt vilde, er andre frisører til klassiske frisurer. Så vi kan faktisk klare alle kundeønsker her. Så jeg vil bare håbe, at vi kan fortsætte den gode udvikling i Sæby. Jeg har nemlig rigtig mange gode kunder - og der er altid plads til nye kunder, siger hun. Hårtrenden har været meget til ekstensions fra foråret - altså en frisure, hvor man får sat langt hår på inden under ens eget, korte hår - så man på et par timer kan gå fra en korthårsfrisure til lange, slangekrøller, hvis det er det, man vil. - Heldigvis har jeg fundet et godt sted, hvor jeg kan få håret til en god pris, og det får kunderne gavn af. Det har nemlig betydet en prisnedsættelse på 25 pct. for ekstensions, siger Camilla F. Camilla Fellov, der er 31 år, er oprindelig uddannet på Frederikshavns Handelsskoles tre-årige uddannelse, og arbejdede et par år i forskellige jobs - altid inden for servicebranchen - inden hun en dag fandt ud af, at hun ville være frisør. Det har således været i ni år - med stor succes. I forbindelse med jubilæet har Camilla F udskrevet en konkurrence, hvor læserne skulle gætte, præcis hvilken dag, hun overtog salonen. Og den har hun nu trukket vinderne på. Præmierne på ti gavekort med et minicruise med Stena Line kan nu afsløres, og det er.....

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.