Hadsten-træner stopper som oddssætter i Danske Spil

Hadsten Sports Klub meddeler, at klubbens træner Daniel Grønhøj Hansen stopper samarbejdet med Danske Spil.

Hadsten-træner stopper som oddssætter i Danske Spil

Hadsten Sports Klubs (HSK) håndboldtræner, Daniel Grønhøj Hansen, stopper med omgående virkning som oddssætter hos Danske Spil.

Det sker, efter at Jyllands-Posten tidligere tirsdag bragte en historie omkring Daniel Grønhøj Hansen, der har lavet odds til Danske Spil på 1. divisionskampene for kvinder, dog ikke Hadstens egne kampe, oplyser klubben.

- Jeg er blevet enig med Danske Spil om, at omtalen omkring min person og den tvivl, der er blevet sået omkring både Danske Spil og jeg selv, gør, at det er bedst at stoppe per dags dato, siger Daniel Grønhøj i en pressemeddelelse.

Hadsten Sports Klub og Dansk Håndbold Forbund (DHF) har fra start vidst, at Daniel Grønhøj Hansen har været ansat af Danske Spil, og der har derfor ikke været holdt noget tilbage, lyder det fra den jyske klub.

Alligevel får den negative omtale parterne til at stoppe samarbejdet.

- Både HSK og DHF har skriftligt haft kendskab til, at jeg har været ansat i Danske Spil, så der har ikke været noget skjult, men da det hverken er en guldgrube for Danske Spil eller jeg selv, stopper vi samarbejdet nu, forklarer han.

Formand for Hadsten Sports Klubs håndboldafdeling, Rune Zobbe Hansen, bekræfter, at man har vidst, at HSK-træneren havde en sidebeskæftigelse og har ikke noget problem med dette.

- Man kan ikke leve af at være cheftræner i 1. division, og Daniel spurgte os, inden han sagde ja til jobbet, og det har ikke givet anledning til problemer set med vores øjne.

- At han vælger at stoppe, er helt hans egen beslutning, og ikke noget som vi har blandet os i, siger Rune Zobbe Hansen.

Formand for Håndbold Spillerforeningen Michael Sahl Hansen har beskrevet det som "helt skævt, at en 1. divisionstræner får løn for at sætte odds på kampe i egen række".

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.