Hadsund-roere til EM

Udtaget efter suveræne præstationer ved regattaen på Bagsværd Sø

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HADSUND:Efter suveræne præstationer ved regattaen på Bagsværd Sø er Hadsund Roklubs juniordobbeltsculler med William Wisholm og Mathias Danmark nu klar til at repræsentere Danmark ved årets EM for juniorer i Hazewinkel i Belgien i den kommende weekend.

I Belgien venter der naturligvis hård modstand. Hadsund-duoen skal ro mod både fra ikke færre end 22 andre nationer.

Hadsund Roklub var ved regattaen på Bagsværd Sø også med helt fremme i dobbeltsculler for seniorer. Det var Jens Noll Nielsen, der sammen med sin makker Emil Espensen fra Silkeborg leverede en pragtpræstation i en finale med bl.a. OL-guldvindere og den legendariske tredobbelte verdensmester i singlesculler Henrik Stephansen. I mål var Jens Noll Nielsen og Emil Espensen kun 2 sekunder efter vinderne.

Hos juniorerne i aldersgruppen 14 til 16 år vandt Sofie Mathiesen begge dage sit løb i singlesculler ganske suverænt. I dobbeltsculleren blev det til bronze til Ninna Pedersen og Astrid Filtenborg, medens Mikkel Knudsen opnåede henholdsvis en fjerde og en syvendeplads i sin singlesculler.

Blandt de yngste juniorer var det lige ved og næsten for Frederik Busk og Nichlas Pedersen i dobbeltsculler. Holdet var begge dage meget tæt på en podieplads men måtte tage til takke med den utaknemmelige 4. plads.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.