Hæder for social ansvarlighed

Pris til Royal Danish Fish Group fra Hanstholm

Anne Hasløv Stæhr fra CSR Awards overrækker prisen til Mogens Mathiasen, administrerende direktør i Royal Danish Fish.

Anne Hasløv Stæhr fra CSR Awards overrækker prisen til Mogens Mathiasen, administrerende direktør i Royal Danish Fish.

HANSTHOLM:Som tidligere nævnt var tre firmaer nomineret, og nu står det klart, at Royal Danish Fish Group fra Hanstholm løb med hæderen, da Dansk Standard uddelte prisen ”CSR Strategy -100” ved CSR Awards i Sønderborg.

Prisen handler om en virksomheds sociale ansvarlighed, og firmaet fik prisen for sin miljøvenlige og bæredygtige produktion, der også kan betale sig forretningsmæssigt - og oven i købet skaber beskæftigelse og livsgrundlag for hundredevis af familier i Ghana.
- Vi er glade for at kunne give denne pris til en virksomhed, der går forrest og beviser, hvilken værdi strategisk CSR-arbejde kan have også i mindre virksomheder, siger Anne Hasløv Stæhr, administrerende direktør i Dansk Standard.

- Favner hele forretningen

- Hos Royal Danish Fish Group favner CSR-arbejdet hele forretningen og er både implementeret i Danmark og i Ghana, som bestemt ikke er et nemt sted at drive forretning, tilføjer hun.

Prisen gives til en virksomhed med under 100 ansatte, der i særlig grad har arbejdet med en strategi for miljømæssig, menneskelig og økonomisk bæredygtighed.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.