Morsø

Hæder til en ildsjæl

Henrik ”Sivert” Kristensen fra VIF fik tirsdag JHF’s sølvnål for sit mangeårige virke i håndboldsporten

Ove Leegaard fra JHF overrakte organisationens sølvnål til Henrik ”Sivert” Kristensen, håndboldformand og træner i VIF. Foto: Diana Holm

Ove Leegaard fra JHF overrakte organisationens sølvnål til Henrik ”Sivert” Kristensen, håndboldformand og træner i VIF. Foto: Diana Holm

HVIDBJERG:Henrik ”Sivert” Kristensen fik tirsdag aften hæder for sit mangeårige virke inden for håndbolden i VIF.

I forbindelse med ungdomsafslutningen i klubben overrakte Ove Leegaard på vegne af JHF organisationens sølvnål til den lokale håndboldformand, der udover virke på ledelsesplan i VIF også fungerer som træner for adskillige hold - og i øvrigt er en samlende figur i Sydvestmors Kultur- og Fritidscenter i Hvidbjerg.

- Henrik har jo gjort et kæmpe stykke arbejde for håndbolden og i forhold til VIF. Han er fantastisk god til at få klubben til at hænge sammen og være et godt sted at være - med plads til både store og små, fortæller Marianne Markussen, medlem af håndboldudvalget i VIF og tilføjer:

- Som Ove sagde, er det jo nærmest Henriks hal, hvor han snakker med alle, er træner for flere hold - i år er det U10-drenge og U14-piger. Han er typen, der går ind under huden på folk på en god måde - og med sine fjollede vittigheder.

Henrik ”Sivert” Kristensen har haft en ledende funktion omkring håndbolden i VIF i omkring 20 år.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.