Hædret for god indsats

Renovest I/S årets virksomhed og Søren Bruun årets mentor i

Teknisk chef Susanne Nielsen fra Renovest sammen med Søren Bruun, Aalestrup Idrætscenter, der blev årets mentor. I midten formanden for Beskæftigelsesudvalget, Hans Jørgen Kastberg.

Teknisk chef Susanne Nielsen fra Renovest sammen med Søren Bruun, Aalestrup Idrætscenter, der blev årets mentor. I midten formanden for Beskæftigelsesudvalget, Hans Jørgen Kastberg.

VESTHIMMERLAND:Renovest I/S blev kåret til årets virksomhed og Søren Bruun, Aalestrup Idrætscenter, til årets mentor, da 70 virksomhedsmentorer var samlet på Løgstør Park Hotel for at udveksle erfaringer, samt hylde året virksomhed og årets mentor i Vesthimmerlands kommune.

Vesthimmerlands kommune har igennem de seneste år arbejdet meget målrettet med at rekruttere og uddanne mentorer på en lang række virksomheder og institutioner i kommunen.

Kommunen har i dag over 160 mentorer, der i det daglige støtter og hjælper de ledige, der har sværest ved at vende tilbage til arbejdsmarkedet.

Det er hele baggrunden for at kåre årets mentor og årets virksomhed.

Der er nedsat en jury, der har bedt alle virksomhedskonsulenter fra Jobcentret, om at udpege kandidater til begge priser.

Eminent indsats

Teknisk chef Susanne Nielsen fra Renovest modtog på virksomhedens vegne prisen og hæderen som årets virksomhed, og formanden for Beskæftigelsesudvalget, Hans Jørgen Kastberg, havde følgende ord med på vejen til Renovest:

- Renovest har igennem flere år ydet en helt eminent indsats i forhold til at afklare og opkvalificere borgere. De har ud over en enorm rummelighed været gode til at løfte mennesket og give dem tro på, at der er en vej frem. I deres arbejde ligger de vægt på, at der tages udgangspunkt i den enkelte, og at det er de nærmeste udviklingsmål der forfølges, sagde han.

- Ud over at være en rigtig god samarbejdspartner for os, går de langt i forhold til at fastholde egne medarbejdere på arbejdspladsen. De er meget åbne for omplaceringer og afprøvning i andet arbejdsområde, for at finde frem til den bedste løsning for medarbejderen, sagde han.

Årets mentor

Hans Jørgen Kastberg glæder sig over valget af årets mentor, Søren Bruun.

- Søren Bruun har en helt enestående måde at tilgå den enkelte borger på. Det være sig både på det menneskelige og det beskæftigelsesfaglige plan.

- Han giver sig altid tid til at sætte sig ind i borgerens situation og bruger denne viden som en konstruktiv basis for det fremadrettede arbejde, sagde han

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Bilka-planer er ulovlige: - Jeg er rasende
Luk