Hærværk ved hallen

Mørtlen var knap nok tør på nyopført læmur ved Thorup-Klim Hallen, inden den blev overmalet med graffiti

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

KLIM:Siden Thorup-Klim Hallens opførelse i 1986 har et skur stået ud mod busholdepladsen. Her har børnene kunnet stå i læ og har parkeret deres cykler, når de har haft ærinde i hallen.

Skuret var efterhånden i dårlig forfatning. Der blev ofte smadret lamper og malet graffiti i skuret, så hallens bestyrelse besluttede, at der i stedet skulle opføres læmur med cykelparkering. Det skulle blandt andet også give ly for vestenvinden, der blæser ind i hallen.

Muren stod færdig tirsdag aften, men allerede onsdag morgen, inden mørtlen næsten var tør, var den overmalet med graffiti. Det ærgrer hallens bestyrelsesformand, Henrik Agesen:

- Allerede første dag er der nogen, der ødelægger det for fællesskabet. Det er rigtigt ærgerligt, at det ikke kan stå i fred, siger Henrik Agesen.

Muren er opført i røde mursten, lige som hallen, og er opført af tre pensionerede murere, der har valgt at bruge deres tid på det. Der skal måske udskiftes op mod 40 sten i muren, hvis det ikke kan rengøres.

- Der manglede faktisk bare at blive lagt fliser omkring, men nu kan de i stedet starte med at gøre rent, sukker Henrik Agesen.

Hærværket er anmeldt til politiet. Men vil nok ikke blive opklaret. Der er ingen spor af gerningsmænd eller vidner.

Ved hallen blev der også opført ny multibane sidste år. Her har der også været enkelte episoder. Hallens bestyrelse overvejer nu, om der skal opsættes kameraovervågning rundt om hallen. Det vil formodentlig koste mindst 20.000 kroner og skal findes i blive taget ud af bl.a. budgettet til redskaber og bolde.

- Det er træls, at vi måske skal sætte kameraovervågning op nu. Vi ville hellere bruge pengene på andre gode ting. Men det kan desværre blive nødvendigt, siger Henrik Agesen.

Han vil tage spørgsmålet om opsætning af kameraer op til det næstkommende bestyrelsesmøde.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden