Håndbold

Hajer skriver kontrakt med ung keeper

Mie Sørensen får toårig aftale

Mie Sørensen har fået en toårig aftale med ADH. Foto: Aalborg DH

Mie Sørensen har fået en toårig aftale med ADH. Foto: Aalborg DH

AALBORG:Aalborg DH har skrevet kontrakt med et af klubbens egne talenter. Den unge målvogter Mie Sørensen er således kommet på kontrakt for de næste to sæsoner.

- Mie er en talentfuld spiller, som, vi mener, kan bidrage til at skabe et stærkt team på målmandspladsen. Hun har allerede i denne sæson givet flere smagsprøver på sit store potentiale, og vi er overbeviste om, at Mie en rigtig person at bygge fremtiden på, lyder det fra cheftræner Robert Gertsen.

- Det har altid været en af mine største drømme at blive fast ligaspiller, og i denne sæson har jeg været så heldig at træne rigtig meget ligaholdet og været med i en del kampe, så nu er mit mål at jeg over de kommende år kan udvikle mig så meget, at jeg kan bide mig rigtigt fast på holdet, siger Mie Sørensen.

- Vi ønsker at udføre en strategi om at sammensætte en ny og spændende trup, som i sæsonen 2015-2016 vil gøre sig gældende i Håndboldligaen, og det er klart, at når vi i Aalborg DH har Danmarks absolut bedste ungdomsafdeling, skal de selvfølgelig tænkes ind i vores langsigtede planer, siger Robert Gertsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst