Hajer totalt overmatchet i Viborg

Aalborg DH skyder det nye år ind med en kæmpe-klapser på hele 35-21 mod Viborg HK

Der er nok at tænke over for Aalborg DH’s nye trænerteam efter kampen mod Viborg HK, som nordjyderne tabte stort.Foto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Der er nok at tænke over for Aalborg DH’s nye trænerteam efter kampen mod Viborg HK, som nordjyderne tabte stort.Foto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

VIBORG:Ingen havde på forhånd forventet, at Aalborg DH kunne få point med hjem fra udekampen mod Viborg HK søndag eftermiddag. Og overraskelsen udeblev da også, da de to hold tørnede sammen i kvindernes håndboldliga i årets sidste kamp, hvor Aalborg DH led endnu et nederlag, denne gang på 35-21.

Kampen var ligeledes den første siden EM-slutrunden i Serbien, og begge hold havde derfor kun haft sølle tre træningssamlinger inden opgøret.

Men at give de få træninger samt Aalborg DH’s nye cheftræner, Robert Gertsen, skylden for nederlaget er lige i overkanten. Viborg var simpelthen bare bedre, hvilket man også kun kunne forvente.

Bagefter i alle faser

Nordjyderne gik til pause bagud med otte kasser ved stillingen 17-9. Forinden havde nordjyderne været udsat for et sandt bombardement mod eget mål, hvor hjemmeholdet fik lov til stort set alt, hvad der passede dem.

Nordjyderne havde hverken held med parader eller at dæmme op for indspil til stregen. Også i kontrafasen hang de efter og gennemgik i midten af første halvleg en måltørke, der varede i godt og vel 12 minutter.

Ubarmhjertige Søby tog godt fra

Det hjalp heller ikke de point-tørstende hajer, at Viborgs førstekeeper, Cecilia Grubbstrøm, efter blot 30 sekunders spil fik en tidlig badebillet, da hun kom for voldsomt ind i en tackling i nordjydernes første kontraforsøg. I stedet kom den tidligere Aalborg DH-spiller Søs Søby i mål, og der tog hun ubarmhjertigt livet af de nordjyske skytter.

Lavede mange fejl

Forspringet på de otte mål var for stort at indhente for Aalborg DH, der dog viste mere aggressivitet i forsvaret i kampens sidste halvdel. Lige lidt hjalp det dog, når Viborgs mur af en forsvarskæde tog pynten af nordjydernes skudforsøg. Samtidig var hajerne gode for i alt 22 tekniske fejl i kampen, hvilket ikke gjorde opgaven mod Viborg nemmere.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.