Hajerne fik fortjent første sejr

Aalborg DH slog lørdag eftermiddag SønderjyskE og sikrede sig de første to point

Jubel på ADH-bænken efter en fortjent sejr over SønderjyskE lørdag eftermiddag.Arkivfoto: Martin Damgård

Jubel på ADH-bænken efter en fortjent sejr over SønderjyskE lørdag eftermiddag.Arkivfoto: Martin Damgård

AALBORG:Det krisemøde, Aalborg DH-spillerne i mandags var kaldt til, havde tilsyneladende sat sine spor, da nordjyderne lørdag eftermiddag fortjent spillede sig til den første sejr i kvindernes håndboldliga på 31-27 over SønderjyskE.

De sønderjyske oprykkere var ellers ubesejret inden lørdagens kamp, men måtte se sig slået af et velspillende Aalborg DH-mandskab.

Flot spil i begge ender

De nordjyske hajer var bagud i de første fem minutter af kampen, men trak derefter fra sønderjyderne, der lavede teknisk fejl på fejl i første halvleg - flot fremprovokeret af et solidt nordjysk forsvar.

I angrebet viste den stærke stregspiller Sif Palsdottir tænder og var for alvor en trussel, når hun fik bolden. På fornem vis kæmpede hun sig igennem det sønderjyske forsvar, der flere gange efterlod to spillere liggende på gulvet efter duellerne.
Også Maria Olsson i målet viste godt spil og tog blandt andet to straffekast i de første 30 minutter. Hun gik sammen med resten af hajflokken til pause med en føring på 17-13.

Stærke hajer

Anden halvleg fortsatte som den første var sluttet. Hjemmeholdet øgede føringen og var midt i anden halvleg foran med hele syv mål.

SønderjyskE forsøgte med forskellige former for offensivt forsvar at ødelægge nordjydernes angrebsspil, men hajerne viste både vilje og styrke til at stå imod.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.