Hald sigter efter toppen i grundspillet

Aalborg Håndbold forbereder sig på en hård kamp mod de forsvarende danske mestre

Jeppe Hostrup
Simon Hald fra Aalborg Håndbold fortæller, at nordjyderne går efter top-to i grundspillet. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier
Sport 4. oktober 2016 15:05 - Opdateret 4. oktober 2016 15:05

AALBORG: Aalborg Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg kan som de eneste to hold kalde sig for ubesejrede i indeværende sæson i 888Ligaen, og onsdag står de to tophold ansigt til ansigt.

En sejr til Aalborg-mandskabet på udebane i Silkeborg vil derfor også betyde, at aalborgenserne kan bringe sig alene i spidsen af ligaen.

- Det betyder en lille smule, men det er fortsat tidligt på sæsonen. Men det er klart, at to point mod Bjerringbro-Silkeborg vil være gode at have sidst på sæsonen. Og vi vil jo gerne i top-to i grundspillet, siger Aalborg-stregen Simon Hald.

Aalborg-mandskabet har mødt Bjerringbro-Silkeborg i to træningskampe inden denne sæson, og det er begge gange blevet til smalle sejre på et enkelt mål. Men håndboldkæmpen Simon Hald spekulerer ikke meget over de to kampe.

- Der er alligevel forskel på opstartskampe og ligakampe. Der bliver eksperimenteret mere med systemer og positioner fra begge hold i opstarten. Jeg lægger ikke så meget i de nederlag. På det tidspunkt var vi også et meget nyt hold, imens de havde stort set den samme stamme, siger han.

Kampen mellem Bjerringbro-Silkeborg og Aalborg Håndbold spilles onsdag aften klokken 18.30.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...