Halløj i musikhuset

Det Musiske Hus og Frederikshavn Teaterforening er gået i samarbejde om en ny og spændende oplevelse for frederikshavnerne.

Claus T. Kræmmergård
De kendte figurer fra "Halløj På Badehotellet" - her Manuel (til venstre) og Basil - vækkes til live i Det Musiske Hus.PR-foto: Ron Rutten
Det Musiske Hus Frederikshavn 23. maj 2012 11:47

Den legendariske britiske tv-succes "Halløj På Badehotellet" bliver nemlig vækket til live i Det Musiske Hus til september. - Det er anderledes på den måde, at folk kommer til at tage del i showet, når personerne fra Faulty Towers (det britiske navn for "Halløj På Badehotellet, red.) render rundt og serverer, siger Søren Qvist, marketingansvarlig ved Arena Nord. Frederikshavnerne får dermed mulighed for at komme i nærkontakt med karakterer som Basil, Sybil og den spanske tjener Manuel. - Vi kan se, at det er den form for underholdning, der vinder frem rundt omkring, og derfor vil vi gerne se, hvordan det fungerer i Frederikshavn, tilføjer Søren Qvist. Det er den australske teatertrup "Interactive Theatre International", der står bag forestillingen "Faulty Towers - The Dining Experience". Både den 14., 15. og 16. september er det muligt at bestille en tre retters menu - i øvrigt leveret af Restaurant Snerlen - i Det Musiske Hus. Hver aften bliver der dækket op ved 15 runde ottemandsborde - så der er altså plads til 120 personer ved hver forestilling. Oprindeligt er serien "Halløj På Badehotellet" skrevet af én af Monty Python-bagmændene - John Cleese - så med tv-seriens persongalleri er der garanti for masser af skøre indfald og vanvittige handlinger. - Det bliver hylende morsomt, og der bliver action fra start til slut. Man bliver virkelig hvirvlet ind i det her Faulty Towers-univers, som vi alle kender og elsker fra tv, slutter Søren Qvist. De første 100 af de 360 billetter er allerede blevet solgt.

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...