Halvmaraton mellem Brønderslev og Hjallerup

59 løbere tog mod løbeudfordringen og støttede samtidig Rotarys hjælpearbejde.

16
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV-HJALLERUP:Trods skarp konkurrence fra andre løb i Nordjylland lykkedes det Rotary i Brønderslev og Hjallerup at få 59 løbere til start. Inden for det seneste døgn tilmeldte 16 løbere sig til den udfordrende distance.

Rotarys afdeling i Hjallerup fik ideen med at binde Brønderslev Kommune endnu tættere sammen med et halvmaratonløb.

- Ideen er genial, mener Jesper Dahl Jeppesen, pr-mand for Rotary i Brønderslev. Han får opbakning af borgmester Mikael Klitgaard, der sendte løberne afsted lørdag formiddag kl. 10.

- Det her vil jeg gerne være med til. Det er et godt initiativ, siger han efter løberne har sat afsted mod målet.

Rotary har op til løbet lavet aftaler med en række sponsorer, hvilket dækker alle udgifter til løbet.

- Hver enkelt løbers betaling for at stille op går ubeskåret til hjælpearbejde, siger Rotarys præsident Bent Harboe. Han oplyser, at beløbet sammenlagt går i på 12.000-13.000 kr.

Første løber i mål med tiden 1.22:35 blev den erfarne løber Jens Christian Mortensen, Klokkerholm.

- Det var en fin rute. Dejligt med bakker, ingen biler, godt med sving og ikke for meget lige ud af landevejen, siger den tilfredse vinder, der gerne stiller op til løb, hvor løbsindtægterne går til foreninger eller almene formål, som dagens løb.

- I slutningen af 1990’erne løb jeg maratonløb i København. Det var i mine unge dage. Nu holder jeg mig til halvmaraton. Jeg gør det for motionens skyld, og så er det en god måde at stresse af på.

Løbets næsthurtigste løber Christian Nørgaard Nielsen var med for at teste formen til to endnu større udfordringer: et maratonløb i Hamborg om to uger og en ironman til august.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.