Hamilton stopper Formel 1-træning efter fem minutter

Mercedes-stjernen Lewis Hamilton blev kørt væk på bagsædet af en motorcykel, da hans bil gik i stå.

Det blev blot til få minutter på banen i Melbourne under fredagens første træning for den tidligere verdensmester Lewis Hamilton, som er blevet udråbt til en af favoritterne ved årets første grandprix.

Hans Formel 1-racer gik i stå i et sving fem minutter inde i træningen, og testkørslerne blev derfor kortvarigt afbrudt.

Tilskuere strømmede ned til hegnet ved banen, hvor Mercedes-stjernen var stoppet, for at få et glimt af Hamilton, da han iført sin hvide dragt steg ud af den defekte bil.

En kranvogn måtte løfte Mercedes-bilen væk, før træningen igen kunne genoptages. Hamilton blev selv kørt tilbage til garagen på bagsædet af en motorcykel.

Den danske McLaren-kører, Kevin Magnussen, nåede at køre rundt i Albert Park, inden Hamilton gik i stå. Danskeren var den anden kører, der drønede ud på den australske asfalt.

Lewis Hamilton og resten af Mercedes-holdet har ellers haft en god optakt til sæsonstarten. I modsætning til nogle af konkurrenterne - for eksempel Red Bull - har Mercedes leveret gode testkørsler i løbet af vinteren.

Hamiltons holdkammerat, tyskeren Nico Rosberg, havde da heller ingen problemer, da hans Formel 1-bil blev sendt ud på den lidt over fem kilometer lange bane.

De 22 kørere har været spændte på sæsonåbneren i Melbourne på grund af de nye krav til bilerne. Der er blandt andet sket ændringerne i motorerne samt front- og bagvingerne, og der er nu sat en øvre grænse på 100 kilo brændstof per løb.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.