Hamrén: Ikke nogen hævn

Den svenske landstræner glædede sig over EM-billetten, men undlod at svare kritikkerne igen

Foto: Jonas Ekströmer/TT/Scanpix

Foto: Jonas Ekströmer/TT/Scanpix

KØBENHAVN:Den tidligere AaB-træner Erik Hamrén har været i strid modvind som svensk landstræner, men tirsdag svarede Hamrén og det svenske landshold igen, da man efter 2-2 i Parken snuppede billetten til næste sommers EM i Frankrig for snuden af Danmark.

Men Hamrén, der i 2008 blev dansk mester med AaB, betragter ikke triumfen som nogen hævn over for kritikkerne.

- Det er godt klaret af et hold, der er blevet kaldt det dårligste svenske landshold, men jeg ser det ikke som nogen hævn for mig. Det var vores ambition at komme til EM, og det lykkes, og derfor er vi glade, lyder det fra Erik Hamrén.

Den svenske landstræner erkendte, at man havde marginalerne med sig tirsdag aften i Parken.

- Vi leverede en god indsats, men vi havde også heldet. Var Danmark kommet foran i kampens begyndelse, var det blevet en helt anden kamp. Før de her to kampe sagde vi til hinanden, at vi ville gå videre, hvis vi kunne forsvare os godt, fordi vi ved, at vi har en verdensstjerne oppe foran. Det holdt stik, for jeg synes, vi forsvarede os fremragende, siger Erik Hamrén.

Erik Hamréns kontrakt som svensk landstræner løber ud efter sommerens EM, men han vil endnu ikke forholde sig til fremtiden.

- Den her sejr betyder i hvert fald, at jeg er svensk landstræner i et halvt år endnu. Hvad der skal ske derefter, ved jeg ikke, for det har vi ikke drøftet endnu, men lige nu se jeg bare frem til EM, siger Erik Hamrén.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.