Hamrén udtager svensk ligatopscorer mod Danmark

Den svenske landstræner Erik Hamrén havde et par overraskende navne med i truppen før kampene mod Danmark.

Zlatan Ibrahimovic er naturligvis udtaget til de to playoffkampe mod Danmark om at komme med til næste års fodboldslutrunde i Frankrig.

Men Paris Saint-Germain-angriberen har fået følgeskab af et spændende nyt navn, som måske skal score målene mod Danmark i kampene 14. og 17. november.

Den svenske landstræner Erik Hamrén udtog fredag formiddag Norrköping-angriberen Emir Kujovic, der blev topscorer i den bedste fodboldrække i denne sæson.

Det var blandt andet de 21 mål fra Kujovic, der sørgede for, at Norrköping overraskende vandt det svenske mesterskab foran IFK Göteborg og AIK Stockholm.

Kujovic scorede også det første mål i lørdagens 2-0-sejr ude over Malmö FF, som endegyldigt sendte guldet til Norrköping.

Ud over Kujovic udtog Hamrén også en anden mulig debutant, da AIK-målmanden Patrik Carlgren kom med i truppen på grund af afbud fra Kristoffer Nordfeldt, der skal være far.

Det forventes dog, at Kasimpasa-keeperen Andreas Isaksson står på mål i de to kampe mod Danmark.

Som den eneste spiller fra den danske Superliga var FC København-stopperen Mikael Antonsson med blandt de 24 navne.

Midtbanespilleren Albin Ekdal fra HSV er skadet og var derfor ikke med i den svenske trup. Malmö FF-spilleren Oscar Lewicki, som blev ramt af en hjernerystelse tidligere på ugen, er med i truppen og i spil til at afløse Ekdal.

Her er hele Sveriges trup mod Danmark:

Målmænd: Andreas Isaksson, Robin Olsen, Patrik Carlgren.

Forsvar: Mikael Antonsson, Martin Olsson, Pierre Bengtsson, Andreas Granqvist, Erik Johansson, Mikael Lustig, Sebastian Larsson.

Midtbane/angreb: Marcus Berg, Jimmy Durmaz, Emil Forsberg, John Guidetti, Oscar Hiljemark, Zlatan Ibrahimovic, Abdul Khalili, Emir Kujovic, Kim Källström, Oscar Lewicki, Gustav Svensson, Ola Toivonen, Pontus Wernbloom, Erkan Zengin.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.