Turisme

Han skal hjælpe til med at gøre Thy mere kendt

Rasmus Fejerskov er udpeget som en af kommunes fyrtårne

Rasmus Fejerskov, WestWind i Klitmøller, mener, at turisterhvervet i Thisted Kommune skal slippe de gamle vaner og satse stort på internet og de store potentielle markeder. Foto: P. E. Tarp

Rasmus Fejerskov, WestWind i Klitmøller, mener, at turisterhvervet i Thisted Kommune skal slippe de gamle vaner og satse stort på internet og de store potentielle markeder. Foto: P. E. Tarp

KLITMØLLER:Thisted Kommune står over for store erhvervsmæssige udfordringer de kommende år. Kogt ned til det minimale handler det om, hvorvidt Thisted Kommune skal satse på industriproduktion eller turisme.

For 37-årige Rasmus Fejerskov i Klitmøller er valget indlysende.

Kommunen skal satse på turismen, som han ser et stort og udviklende potentiale i.

Rasmus Fejerskov kom til Klitmøller fra Risskov ved Aarhus for 12 år siden, og som så mange andre blev han tiltrukket af kysten, bølgerne og muligheden for at dyrke vindsurfing.

Det gør han ikke så meget mere. Dels har han stiftet familie og fået tre børn, dels driver han sin forretning WestWind Klitmøller, som arbejder med salg af udstyr i segmentet vandsport, og som han forhandler fra sin forretning ved p-pladsen i Klitmøller.

Forretningen etablerede Rasmus Fejerskov i 2005, og selvsagt beslaglægger den en stor del af hans tid.

Thisted Kommune vil være mere kendt. Ikke kun i Danmark, men for dens sags skyld gerne i det meste af Europa. Til det arbejde har kommunen blandt andet entreret med Rasmus Johnsen, som var en af de helt store motorer i promoveringen af Cold Hawaii.

Til at brande Thisted Kommune er der udpeget seks personer, som alle på deres felt er igangsættere, innovative og udfarende. De seks personer er Martin Kjølhede, netIP, Francois Grimal, Dolle, Thomas Bruhn, Thy Cable Park, Else Østergaard, Nationalpark Thy, Ole Riis, Thy Turistforening og endelig Rasmus Fejerskov, WestWind.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.