- Han viser sig frem

Kent Nielsen har været tilfreds med 16-årige Moses Opondo

Moses Opondo har fået en stor chance for at vise sig frem for trænerteamet. Foto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Moses Opondo har fået en stor chance for at vise sig frem for trænerteamet. Foto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

ALVOR:Det var en overraskelse for mange, at AaB valgte at tage den bare 16-årige Moses Opondo med på årets træningslejr. En af årsagerne er, at fire af spillerne fra klubbens succesrige u-19 hold i øjeblikket er med landsholdet til turnering i La Manga, men Moses Opondo ligner også en spændende spiller.

- Jeg synes, han har vist sig godt frem allerede. Han er ikke bange for at vise sig frem på banen, hvor han indgår mere end fornuftigt i spillet, siger cheftræner Kent Nielsen.

Den 16-årige kantspiller er velsignet med en fantastisk fysik, men har også vist prøver på en eksplosiv hurtighed og en god teknik under træningerne.

- Han er nok lidt mere træt end alle de andre nu, men det er også klart med tanke på, hvor ung han er endnu. Han er godt sat sammen, og han ser ud til også at kunne mere end bare fysik, for ellers kan det blive svært at slå igennem i voksenrækkerne. Han er ikke en Superliga-spiller i år, men han er talentfuld og bliver spændende at følge, siger træneren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.