Brønderslev

Handelschef stopper

Malene Fisker stopper efter succesrig Open By Night

Malene Fisker - stopper med øjeblikkelig virkning. Arkivfoto: Kurt Bering

Malene Fisker - stopper med øjeblikkelig virkning. Arkivfoto: Kurt Bering

Af Esben Heine

esben.pedersen@nordjyske.dk

BRØNDERSLEV:Brønderslev skal igen have ny handelschef. Malene Fisker stopper med øjeblikkelig virkning.

- Det sker efter gensidig aftale, skriver formand for Brønderslev Handel, optiker Jan Kjølby i en henvendelse til alle medlemmer.

Jan Kjølby fortæller, at bestyrelsen nu går i gang med en proces med at finde en ny handelschef.

- Malene Fisker har været en sand ildsjæl, som har arbejdet utrætteligt for Brønderslev Handel og byen Brønderslev, men tiden har vist sig moden for begge parter til at bringe samarbejdet til ophør, fastslår Jan Kjølby.

De to parter gik hver til sit efter et bestyrelsesmøde mandag. Det er planlagt et gå-hjem-møde i morgen aften. Her kommer et varmt emne på dagsordenen, nemlig, om det var den rigtige beslutning af rykke Open By Night frem til 30. april - en måned tidligere end foregående år.

- Bestyrelsen vil således fortsat arbejde målrettet inden for de rammer, som er udstukket i vedtægterne. Bestyrelsen finder det dog nødvendigt at påpege det uheldige i, at en gruppe medlemmer er i færd med arrangere et alternativt Open By Night uden om Brønderslev Handel, og i direkte konkurrence med Le Mans-arrangementet, som Brønderslev Handel har lagt mange penge og kræfter i.

- Det skal understreges, at det står medlemmerne helt frit for, hvad de arrangerer, og at bestyrelsen ikke har tænkt sig at kaste håndklædet i ringen – tværtimod vil vi fortsætte med at arbejde for byen og for handlen i Brønderslev, påpeger Jan Kjølby.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.