Løkken

Handelsstanden i Løkken fortsætter uden en formand

Trods manglende frontfigur tror bestyrelsen i handelsstandsforening på et fuldt program indtil ordinær generalforsamling næste år

Løkken Handelsstandsforening vil gennemføre alle planlagte aktiviteter, selv om foreningenn fortsætter uden formand. Også skattejagten i efterårsferien som billedet er fra. Arkivfoto: Bent Bach

Løkken Handelsstandsforening vil gennemføre alle planlagte aktiviteter, selv om foreningenn fortsætter uden formand. Også skattejagten i efterårsferien som billedet er fra. Arkivfoto: Bent Bach

LØKKEN:Løkken Handelsstandsforening vil køre videre uden formand indtil næste ordinære generalforsamling i foråret 2014.

- Så må vi se til den tid, hvad vi så gør. På længere sigt er det ikke holdbart at køre en organisation uden en frontfigur. Vi risikerer at tabe nogle af vores aktiviteter, men vi tror på at at vi kan køre sæsonen igennem uden at det sker, siger kasserer Kjeld Ørum.

På den sidste generalforsamling i marts var der ingen af deltagerne. som ville stille op til den ledige formandspost, og siden har den resterende bestyrelse drøftet situationen.

- Vi har også holdt et medlemsmøde med 20 deltagere, hvor der var så stor tilslutning til at lave nogle praktiske ting, at vi tror på at vi kan lave de aktiviteter i sæsonen, som vi havde planlagt. Og bestyrelsen er blevet fuldtallig, da et menigt medlem Ghita Thorup er kommet med, oplyser Kjeld Ørum.

Den første aktivitet står snart for, idet handelsstanden inviterer til gratis morgenbord på torvet med kaffe og rundstykker kl. 9 til 11.

Opbakningen betyder også, at handelsstanden vil lave fem kræmmermarkedet på torsdage i højsæsonen.

Bestyrelsen har også taget et par initiativer til at Løkken Handelstand bliver nemmere at komme i kontakt med.

- Vi er ved at oprette en mailadresse, og så får vi faste træffetider tirsdag og torsdag kl. 9 til 11 på telefon, forklarer han.

Bestyrelsen har købt en mobiltelefon, så det ikke altid er det samme bestyrelsesmedlem, der står til rådighed.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.