Fjerritslev

Handelsstandsforening køber karrusel

Fjerritslev Handelsstandsforening har købt en ca. 60 år gammel karrusel, der skal indvies ved foreningens by night-arrangement fredag 7. december. Der vil dog være en forpremiere allerede onsdag kl. 16. Finansieringen er sket gennem salg af reklamer på samme måde, som Fjerritslev Fut blev finansieret.

Bog­hand­ler Peter Lund Hyld­ager, for­mand for Fjer­rit­slev Han­dels­stands­for­en­ing, ved den kar­ru­sel, der op­stil­les ved Bryggertorvet.

Bog­hand­ler Peter Lund Hyld­ager, for­mand for Fjer­rit­slev Han­dels­stands­for­en­ing, ved den kar­ru­sel, der op­stil­les ved Bryggertorvet.

- Det har længe været en stor drøm hos mig, at vi fik mulighed for at give butikkernes kunder en tur i en karrusel. Vi fik kendskab til en tivoliejer i Grønhøj, der havde en gammel karrusel og netop havde købt en ny i Italien. Så vi fik kontakt, tog på besigtigelse og købte karrusellen, fortæller boghandler Peter Lund Hyldager, formand i Fjerritslev Handelsstandsforening. - Vi har allerede solgt så mange reklamer, at både investeringen og de første års udgifter til drift er hjemme, tilføjer boghandleren. Foreningen har betinget sig, at karrusellen inden overtagelsen bliver godkendt efter opstilling i Fjerritslev. Der er lavet en aftale med bryggerforeningen, så den kan opstilles bag hegnet på bryggertorvet. En karrusel skal godkendes hvert år. Det bliver brugerne af værkstedet på Aktivitets-Centret, der skal stå for vedligeholdelse, herunder maling, af karrusellen. I første omgang skal karrusellen give børn en spændende oplevelse fra 7. december til og med julen. Herefter pakkes den ned indtil sommerferien, hvor den med glade farver skal tiltrække opmærksomheden fra byens yngre generation og egnens mange turister.