Handest åbner VVS afdeling i Hanstholm

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Handest VVS beskæftiger 17 ansatte. Virksomheden har overtaget Vildsund VVS i 2014 og Vester Vandet Smedje i 2011. Foto: Ole Iversen

Af Ole Iversen

1. december overtog Per Handest ejendommen Chr. Hansensvej 1 i Hanstholm.

Først i det nye år etablerer Handest VVS ny afdeling i den vestre ende af bygningen.

- Jeg har jo i et par år arbejdet hos Rene Møller tilbage i 90’erne, og kom til at holde af Hanstholm, og folkene herude. Jeg håber at blive byens lokale VVS firma. Vi har allerede i dag flere kunder i Hanstholm, og er rigtig tit herude. Vi vil først og fremmest bruge afdelingen i Hanstholm som dagligt lager af det vi skal bruge, som vi ikke kan have i bilerne: rør, pumper, varmeanlæg, toiletdele, fittings værktøj osv. Det vil blive meget bedre service for holmboerne, at vi har reservedele i byen, siger Per Handest.

- Jeg håber at holmboerne vil støtte min forretning, så vil jeg til gengæld støtte det lokale liv herude, siger Per Handest.

Nu skal håndværkerne i gang med at gøre den store bygning i stand. Bygningen er på 350 kvadratmeter, og jeg skal kun bruge 100 kvadratmeter. Resten vil jeg leje ud. Det ligger jo rigtig godt for en ny forretning, siger Per Handest.

Handest VVS er i øvrigt i gang i byen i øjeblikket, med renovering og opbygning af varmeanlægget på fyret.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.