Handicappede dyster i fodbold

Nykøbing Hallen danner lørdag rammen om fodboldstævne for handicappede

Lørdag eftermiddag danner Nykøbing Hallen rammen om fodboldstævne for handicappede. Arkivfoto

Lørdag eftermiddag danner Nykøbing Hallen rammen om fodboldstævne for handicappede. Arkivfoto

MORS:60 deltagere sætter lørdag hinanden stævne til et indendørs venskabsfodboldstævne for handicappede. Stævnet holdes fra klokken 13 til 16 i Nykøbing Hallen.

- Stævnet er det første af sin slags. Det er NIF, Morsø Kommune og Paw Larsen, som spiller på NIFs hold for udviklingshæmmede, der arrangerer stævnet, fortæller Mette Boel Christensen, der er idrætskoordinator i Morsø Kommune.

- Deltagerne spænder bredt i alder lige 18-årige til op 40’erne og 50’erne, tilføjer hun.

De 60 deltagere fordeler sig på syv hold fra blandt andet Struer, Viborg, Hammerum og Morsø. Sidstnævnte stiller med tre hold.

Der er lavet to puljer, A og B, med pokaler til vinderen i hver pulje, ligesom alle deltagere får en erindringsmedalje sig hjem. Michael Dahlgaard (DB), viceborgmester i Morsø Kommune, står for at overrække præmierne.

Ideen til det indendørs stævne er opstået på baggrund af et ønske fra 25 unge handicappede, som sommeren igennem har spillet udendørs fodbold på NIF Stadion i Nykøbing under ledelse af Michael Krogh og Lone Bro. Et samarbejde med Dansk Handicap Idræts Forbund og afdelingen Sociale Tilbud i Morsø Kommune har gjort lørdagens stævne muligt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden