Hans Ejner går til revyen

Søren Christensen er øens borgmester i nyskrevet nummer i årets Karbyrevy

15
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

KARBY:- Jeg er Morsøs borgmester og Lars Løkkes bedste ven. Min løn er en mio. kr. For det får I min kone Mette med i købet.

Omtrent sådan indledes nummeret "Hans E." i årets Karbyrevy med navnet Weekendhytten. Revyens stifter Søren Christensen spiller Hans Ejner Bertelsen og debutanten Betty Svane borgmesterfruen Mette.

Teksten, der får smilene frem, har Anders Holmgaard, tidligere journalist, skrevet. Heri fortælles blandt andet om borgmesterens rolle i en sag om en omstridt minkfarm på Mors, og at han har let til tårer, når han går på tv.

- Jeg har ladet mig inspirere af, hvad der står i Morsø Folkeblad, lyder det fra tekstforfatteren, der har bidraget med to numre til årets revy.

- Vi tager udgangspunkt i, hvad der sker på Mors og især i Karby, siger Søren Christensen og fremhæver nummeret "Mads og Monopolet", som spilles to gange.

Det er helt lokale emner, som monopolet spørges til råds om, forklarer Søren Christensen på den tredje og sidste øveaften.

Revyen spiller for 34. gang. Som altid er sangen "Karbys Pris" et af numrene.

- Den har været med lige fra begyndelsen. Det er en fast tradition, siger Søren Christensen, hvis søn Rasmus er med i og flasket op med revyen.

- Nogle af numrene får vi skrevet specielt til revyen. Andre finder vi på nettet og tilpasser, men der skal være både noget lokalt og nogle emner, som alle snakker om. Og så skal der være noget at grine af, siger Søren og Rasmus Christensen.

I numrene "Bedste passer børn" og "Skole - Hjem" tages moderne børnefamilier under kærlig behandling af det erfarne revyhold. Kun et ansigt er nyt.

- Jeg har før spillet revy sammen med Søren. Det er sjovt, for det er et dygtigt hold. Jeg er fra Tæbring, men det er vel så lokalt, som det kan blive, smiler 56-årige Betty Svane.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden