Hans Lindberg: VM-finalen mod Spanien er fortid

VM-nedturen er glemt, når Danmark sandsynligvis møder Spanien i mellemrunden til EM, fastslår Hans Lindberg.

Hans Lindberg: VM-finalen mod Spanien er fortid

Hvis de danske håndboldherrer støder på de spanske verdensmestre i mellemrunden til EM, bliver det første gang, at de to hold mødes, efter Danmarks historiske store nederlag på 16 mål i finalen til VM tilbage i januar.

Men det får ikke nogen betydning for det danske spil i et eventuelt gensyn med Spanien, vurderer den danske fløjspiller Hans Lindberg.

- Jeg føler, at det er fortid. Vi kan ikke rigtig gøre noget ved det mere. Nu har vi en kommende EM-slutrunde i Danmark, og det er den, der er fokus på.

- Og der satser jeg på, at vi kan gøre det en del bedre, siger den trefoldige topscorer i både Champions League, pokalturneringen og den tyske Bundesliga, hvor han til daglig spiller for HSV Hamburg.

Danmarks indledende EM-gruppekampe tæller Østrig, Tjekkiet og Makedonien, der samlet set vurderes til at være overkommelige modstandere.

Derfor forventes det også allerede nu, at Ulrik Wilbeks drenge går sikkert videre til mellemrunden, hvor de tre bedste hold fra pulje B venter.

Heriblandt de spanske verdensmestre, der sikrede sig VM-guldet ved at slå Danmark med 35-19-sejr.

Lindberg er dog klar til at tage revanche på dansk hjemmebane.

Spørgsmål: Hvordan vil det være at slå Spanien til EM i Danmark?

- Det har jeg det fint med. Det vil jeg glæde mig til, siger fløjspilleren, der blev topscorer med 10 mål i fredagens testkamp mod Polen i Herning.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.