Hansen bliver treer i Malaysia

Superrunde af den danske golfspiller

Anders Hansen sluttede forrygende i Malaysia og endte på tredjepladsen. Foto: Khalid Redza/Scanpix

Anders Hansen sluttede forrygende i Malaysia og endte på tredjepladsen. Foto: Khalid Redza/Scanpix

KUALA LUMPUR: Regn og storm drillede i flere dage golfspillerne i European Tour-turneringen Maybank Malaysian Open, hvorfor arrangørerne måtte skære en runde af og kåre en vinder efter tre gange 18 huller.

Ærgerligt for danske Anders Hansen, der havde rigtig godt styr på spillet i sidste runde, hvor han leverede fire birdier og en enkelt eagle. 66 slag - seks slag under banens par. Ingen andre på banen gjorde det bedre i den afgørende runde.

Desværre kostede en skidt anden runde dyrt for Hansen i forhold til at vinde turneringen. Han sluttede på tredjepladsen - to slag efter den thailandske vinder Kiradech Aphibarnrat og et slag efter italienske Edoardo Molinari.

Anders Hansen gik rundt i seks slag under par i både første og tredje runde, men anden runde sluttede med en score et slag over banens par, og derfor kunne Hansen ikke nå helt op og tage sejren med sin afsluttende superrunde.

Den thailandske vinder var mere stabil og gik alle runder under par.

En stor sejr - karrierens første titel på European Tour for Kiradech Aphibarnrat.

- Det betyder meget for mig. Jeg må takke min familie, min mor og min far for deres støtte, siger den 23-årige vinder til European Tours hjemmeside.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.