Fodbold

Hansen og Mørk melder fra til Wilbek

Paris Saint-Germain holder Mikkel Hansen hjemme

Marcus Mørk - her i Mors-Thy-dress - har meldt fra til landsholdets samling. Foto: Michael Koch

Marcus Mørk - her i Mors-Thy-dress - har meldt fra til landsholdets samling. Foto: Michael Koch

BRØNDBY:Mikkel Hansen scorede lørdag aften tre mål, da hans klub Paris Saint-Germain tabte på udebane med 26-28 til Metalurg Skopje.

Søndag meddelte hans klub til Dansk Håndbold Forbund, at den danske stjerne ikke kommer til landsholdets træningssamling i de kommende dage. Det fortæller DHF i en pressemeddelelse.

- PSG Handball har her kort før starten på træningslejren meddelt, at Mikkel Hansen ikke kan deltage med begrundelse i, at hans knæ ikke har godt af for meget rejseaktivitet, siger landstræner Ulrik Wilbek.

- Det er naturligvis ærgerligt med et afbud så kort før starten på træningslejren. Især set i lyset af, at jeg for hele fire uger siden valgte at indkalde truppen i ekstraordinært god tid.

Langt fravær

Med afbuddet har Mikkel Hansen stadig sin første landsholdssamling til gode som PSG-spiller, hvis man ser bort fra VM-forberedelsen i januar.

Desuden er endnu et afbud løbet ind. Det kommer fra den nybagte Aalborg-spiller Marcus Mørk, der endnu ikke er klar efter sin skulderoperation.

Fra mandag til onsdag har spillerne fire træningspas sammen, inden de onsdag rejser hjem til deres respektive klubber igen./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst