Hansen sender Bødker til bunds i NHL

Mikkel Bødkers hold har store problemer med at lave mål og har nu tabt fem kampe på stribe.

Hansen sender Bødker til bunds i NHL

Selv om ishockeyspilleren Mikkel Bødker personligt har haft et par fine måneder i den nordamerikanske NHL-liga, går tingene i hans klub, Phoenix Coyotes, langt fra, som danskeren havde håbet i denne sæson.

1-2-nederlaget til Vancouver Canucks natten til fredag var Coyotes' femte på stribe og efter en god sæsonstart er holdet nu dumpet helt ned på sidstepladsen i Pacific Division.

Vancouvers Jannik Hansen blev noteret for en assist til sit holds andet mål, og med 18 målpoint truer han nu Bødkers status som sæsonens farligste NHL-dansker.

Bødker har lavet 19 point, men den hurtige wing har på det seneste været præget af holdets rædselsfulde periode.

I de sidste fem kampe har han kun præsteret i alt én assist og er dermed et symbol på sit holds voldsomme problemer med at lave mål. I samtlige fem nederlag har Coyotes forsømt at score i kampens to første perioder.

- Vi siger alle sammen de rigtige ting og gør de rigtige ting i tredje periode, men vi gør det ikke i de første perioder. Hvornår har vi sidst lavet et mål i første periode? Det er helt åndssvagt, siger Phoenix Coyotes' frustrerede kaptajn Shane Doan til nhl.com.

Når Bødker og co. er røget helt til bunds i Pacific Division, skyldes det også, at Dallas Stars fik en tiltrængt 2-0-sejr ude over de forsvarende mestre Los Angeles Kings. Danske Philip Larsen fik for en gangs skyld istid for tropperne fra Texas.

På Long Island tabte Frans Nielsen og New York Islanders 2-5 til Lars Ellers højtflyvende Montreal Canadiens, mens der også var nederlag til Ottawa Senators med Peter Regin, som måtte bøje sig med 1-2 til Boston Bruins.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.