Hanstholm-firma er i gang efter konkurs

Poul Zohnesen har købt Hanstholm Smedie & Maskinfabrik tilbage og har genoptaget arbejdet

Ida Smith
Poul Zohnesen (t.h) har købt Hanstholm Smedie & Maskinfabrik tilbage efter konkursen, og virksomheden fortsætter under samme navn - dog nu som et anpartsselskab i stedet for et aktieselskab. Arkivfoto: Peter Mørk
Hanstholm 29. July 2015 17:30

HANSTHOLM: Der arbejdes igen hos Hanstholm Smedie & Maskinfabrik. Poul Zohnesen har købt fabrikken tilbage, efter at han 10. juli indgav konkursbegæring.

Virksomheden kom ud af 2013/2014-regnskabet med et negativt resultat før skat på 1,127 millioner kroner. De fire største kreditorer var villige til at acceptere en afdragsordning på deres tilgodehavende på i alt 1,7 millioner kroner.

- Vi har indgået en aftale med kurator om, at vi kan købe virksomheden igen. I den forbindelse har vi fået stor opbakning fra Sparekassen Thy, der har tænkt i lokale arbejdspladser, siger Poul Zohnesen og fortsætter:

- Vi fik nogle aktiver købt af kurator og har startet et nyt selskab med samme navn, men nu som anpartsselskab i stedet for aktieselskab.

Både før og efter konkursen ejes firmaet 100 procent af Poul Zohnesen.

Ved konkursen havde Hanstholm Smedie & Maskinfabrik 12 ansatte. Arbejdet blev genoptaget mandag 20. juli. Der er lige nu fire ansatte, men indehaveren håber at få næsten alle mand tilbage igen.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...