Aalborg har fået mentalt boost før Skjern-kamp

Aalborg Håndbold kan tage kvantespring mod semifinalerne med sejr over topholdet

Claus Jensen
Arkivfoto: Michael Koch
Aalborg Håndbold 17. april 2018 10:16 - Opdateret 17. april 2018 10:17

HÅNDBOLD: Spillemæssigt har Aalborg Håndbold endnu ikke ramt topniveauet i slutspillet, hvor de har indledt med et nederlag til TTH Holstebro på udebane og en étmåls-sejr over Århus Håndbold på hjemmebane.

Det giver dog ikke anledning til panderynker hos cheftræner Aron Kristjansson før tirsdagens hjemmekamp mod Skjern i Jutlander Bank Arena. Han hæfter sig ved måden, man senest slog Århus. Det var i den grad med det yderste af neglene.

- Det viser overfor mig, at vores mentale ballast er på vej tilbage. Tidligere har vi spillet mange gode kampe, som vi har tabt knebent. Her spillede vi mindre godt men vandt. Det skal man ikke underkende betydningen af. Det kan give os et mentalt løft, siger Aron Kristjansson.

Lovro Jotic blev ankelskadet senest mod Århus og er tvivlsom til kampen i aften. Skjern er dog hårdere ramt, da fløjen og forsvarsprofilen René Rasmussen har sprunget akillessenen. Desuden venter der vestjyderne to hårde kampe i Champions League forude.

- De skal måske kun bruge én slutspilssejr mere, mens vi skal have i hvert fald to og måske tre sejre mere. Den sult og med en fyldt hjemmebane i ryggen kan forhåbentlig gøre en forskel, lyder det fra Aron Kristjansson.

Tema: Aalborg Håndbold

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...