Hardhitter kan få AaB-debut

Den hårdføre forsvarsspiller Kenneth Emil Petersen kan få sin debut, når AaB onsdag aften møder Thisted FC i en 1/16-finale i Ekstra Bladet Cup.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Daniel Fredheim Holm i en nærkamp med Dennis Marshall under tirsdagens træning i AaB-lejren. I gult er Rasmus Würtz klar til at gribe ind. Foto: Lars Pauli

Efter en overstået skadesperiode indgår den 25-årige forsvarsspiller i AaB-truppen. Cheftræner Magnus Pehrsson har valgt at spare tre stamspillere - Kasper Bøgelund, Kjetil Wæhler og Andreas Johansson. Desuden er Ronnie Schwartz fortsat ude af billedet med en ankelskade. AaB-træneren venter en hård kamp. - Thisted er et godt organiseret mandskab, der også er gode på dødbolde. Sandsynligvis vil vi ligesom i lørdags mod Silkeborg få en masse boldbesiddelse, hvor Thisted så vil forsøge at være farlige på kontrastød. - På den måde skal vi igen arbejde med vores etablerede angrebsspil og samtidig forsøge at finde den rette balance, så vi ikke giver chancer væk, konstaterer Magnus Pehrsson.